Fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

A fogszabályozás nemcsak a fogak sorba rendezését jelenti hanem, az arcesztétikai szempontokat figyelembe véve mosolytervezést is. Ráadásul mindezt foghúzás és műtét nélkül az esetek megközelítőleg 100%-ban. Már az első konzultáción megtudhatja a fogszabályozás teljes árát és még rejtett költségek sincsenek. A fogszabályozás témakörében sok tévhit forog közkézen. Ha kérdései merülnének fel a fogszabályozással kapcsolatban keresse fel az Optimum Fogászat oldalát (https://fogaszat-pest.hu/fogszabalyozas/ )

Fogszabályozás – Esztétikai lehetőségek

Napjainkban mindennapos dolog a fogszabályozás mind a gyerekek, mind a felnőttek körében. Hála a modern, esztétikus készülékeknek, mert sokszor szinte észrevehetetlen. Így olyanok is belevághatnak a kezelésbe akiknek a fém készülék elfogadhatatlan. Több megoldás is létezik például az amerikai H4GO ami teljesen átlátszó. A sínes rendszerek megjelenésével hasonló esztétika mellett, de nagyobb kényelemmel érhető el kevésbé súlyos torlódások korrigálása.

Hogyan épül fel a fogszabályozó kezelés?

Mindenek előtt egy személyes konzultációra van szükség, amelyen a páciens elmondja, hogy miért szeretne fogszabályozó kezelést. Szájvizsgálat után készítenek egy kezdetleges tervet ami segítségével meghatározzák, hogy milyen készülékkel és kezeléssel érnek el eredményt.

A második lépésben 2 féle röntgenfelvétel, arc- és szájfotó analízisek után meghatározzak a pontos kezelési tervet. Ezzel a kezeléssel nem csak arra ügyelnek, hogy fogai sorba legyenek rendezve, hanem a mosolytervezésre is, hogy mosolya harmonizáljon arcával. A harmadik lépésben tájékoztatják a kezelési tervről, amiből lehetőség szerint több is lehet, hogy megtalálják az önnek legmegfelelőbb fogszabályozási terápiát.

A negyedik lépésben kezdik el ténylegesen a fogszabályozó kezelést, melynek hosszát a probléma súlyossága határozza meg.

Az utolsó fázisban az eredmény megőrzésére törekednek helybentartó készülékekkel. Ezek a visszaalakulás esélyét minimálisra csökkentik.

Fogszabályozás az Optimum Fogászatnál
Értékeld ezt a bejegyzést!